The pearl of Kvarner Riviera

Ekskluzivna privatnost raskošnog boutique resorta nudi jedinstveno iskustvo u svim vrstama događaja. Od sezone 2023. imajte privilegiju koristiti ovu lokaciju uz more za svoje luksuzno odredište za vjenčanje iz snova.

Hotel se nalazi na legendarnoj obali Opatijske rivijere u sjevernom Jadranu, mjestu izuzetne povijesti i baštine. Bilo je to jedno od omiljenih službenih lječilišta europske aristokracije s prijelaza na 19. stoljeće. Carevi, slavni skladatelji i kraljevi smatrali su Opatijsku rivijeru mjestom beskrajne inspiracije i veličanstvenih krajolika.

Fine dining restoran mjesto je uživanja posvećeno mediteranskoj kuhinji, baziranoj na vrhunskim domaćim i autohtonim namirnicama te vrhunskim vinima. Hotelski Spa idealno je utočište za um, tijelo i duh, nudi luksuzne tretmane s potpisom koji uključuju terapije zvukom ljekovitih kristalnih zdjela, programe s mirisnom jantarom, 24-karatnim zlatom i tajanstvenom izvorskom vodom Ike. Hotel također nudi vanjski bazen s grijanom morskom vodom, privatnu terasu-plažu, besplatnu garažu za goste, teren za mini golf, boćalište i mogućnost organiziranja privatnih izleta i razgledavanja po mjeri.

Ponos ovog hotela svakako je ekskluzivno partnerstvo s prestižnim talijanskim brendom Riva Yacht, što ga čini jedinim hotelom na svijetu koji ponosno posjeduje Riva Lounge i Riva Privée prostore, naš bar pored bazena i privatni Chef’s table s izvrsnim dizajnom i namještajem Riva Yacht. Vrhunac ovog jedinstvenog partnerstva svakako je veličanstveni gliser Riva Aquariva Super, kojim naši gosti mogu doživjeti i istražiti Kvarnerski arhipelag, prisjećajući se duha La Dolce Vita načina života.